Aviva torna online az egészségünkért

11

Az Aviva torna egy 18 mozdulat sorból álló gyakorlat. Ez a módszer több problémára is megoldást jelent. Kiváló menstruációs zavarok csökkentésére, megszüntetésére, meddőség ellen, policisztás petefészekre, miómára, hormonális anyagcserezavarra.

Az Aviva módszer két féle zónát mozgat meg. Medence izmot szorító és lazító gyakorlatokkal nagyobb vérbőséget eredményez az alhas tájékán. Ettől gyorsulnak a sejtek és ezáltal az anyagcsere is. A másik zóna, pedig a gerinc melletti idegeket mozgatja meg. A kar hátra zárásával és a lapocka mozgatásával éri el, hogy az agyalapi működést fokozza/aktiválja, aminek köszönhetően a hormonháztartást helyrebillenti.

Aviva torna online

Sok ember nem szeret edzőterembe járni és csoportos órákra sem. Vannak olyan esetek, akiknél nem erről van szó. Egyszerűen nincs idejük vagy lehetőségük elmenni ezekre az órákra. Szerencsére a mai fejlett technikának köszönhetően ki se kell mozdulnunk otthonról, hogy ezeket a problémákat az Aviva tornával megoldják. Részt tudnak venni online Aviva tornán is.

Miért jó ez?

Még a lábadat sem kell kitenned otthonról, hogy megold a problémáidat. A 4 órás workshop alatt rengeteg tanácsot kaphatsz, megtanulhatod a pontos és precíz kivitelezését a gyakorlatoknak. Nem utolsó sorban, pedig a tested felfrissül és regenerálódik. Ez után a workshop után képes leszel a problémáidnak megfelelő gyakorlatokat elvégezni precízen és a saját időbeosztásodhoz tudod igazítani a tornát.

Milyen hatást érhetsz el az Aviva tornával?

  • Sokan küzdenek azzal, hogy nem teljes a családjuk. Az Aviva módszernek köszönhetően rengetegen számoltak be arról, hogy rövid időn belül teherbe estek, holott már az orvosok is lemondtak arról, hogy valaha kisbabájuk legyen.

  • Sok más nőgyógyászati problémára is ajánlott az Aviva módszer. PCOs, endometriózis, menstruációs görcsök, petevezeték letapadás, pajzsmirigy problémák. Ezek csak példák és még sok más gondra nyújt megoldást az Aviva torna.

Az online oktatásnak köszönhetően, pedig most már bárki az otthonában a saját időbeosztásával, orvosi beavatkozás nélkül is tudja kezelni ezeket a problémákat.

Related Posts

Leave a Reply

19 + 20 =