Rólam

11Avivatorna - Németh Krisztina - AVIVA's Method

MAGAMRÓL

Hogy találkoztam az avivatornával?

Németh Krisztinának hívnak és a Testnevelési Főiskolán végeztem. Aerobik oktatóként dolgoztam sokáig, majd 2012-ben kezdtem el foglalkozni az AVIVA tornával. És hogy miért kerültem kapcsolatba ezzel a mozgásformával?! Elmesélem 🙂

Ma már 3 gyerekes büszke édesanyaként és boldog feleségként, élem és tanítom az AVIVA tornát, melyet minden nőnek ismernie és alkalmaznia kellene, hogy támogassa ezzel a nőiességét, a termékenységét és az egészségét.

Mire jó az AVIVA torna?

Egészség megőrzés Ciszták Mióma Polip Meddőség Menstruációs panaszok Pre-menstruációs tünetek Endometriózis Petevezeték elzáródás Változó kor tünetei stb.

Lássuk a számokat!

A számok magukért beszélnek
11
0év
tapasztalat
11
0résztvevő
évente
11
0%
pozitív visszajelzés
11
0%
természetes módszer

Ti írtátok!

 • “Nagyon örülök, hogy pont Rád találtam. A szaktudásod, hogy minden témához kellő felkészültséggel szóltál hozzá arról győzött meg, hogy jó helyen vagyok.”

  11
 • “Már nagyon régen akartam írni Neked,több mint 2 éve:) Holnapután lesz 2 éves kisfiam,Pont 3 hónap aviva tornázás után:)”

  11
 • “Javasoltad az Aviva tornát. Utána teherbe estem”

  11
 • “Nagyon hálás vagyok egyébként neked mert egészen jól lerövidültek a ciklusaim október óta (33-40nap) és cisztám egyáltalán nem volt már. Tényleg csoda az Aviva”

  11
 • “Azért írok, mert a lombik kezelésünk sikeresen végződött és 5. hetes terhes vagyok.”

  11
 • “4 év probalkozas, 3 kulonbozo orszagban, 4 klinikan, 7 kezeles (6 sajat petesejtes es egy adoptalt embrios), es ki ne hagyjuk, 2 ev aviva utan, ugy tunik, megerkeztem – ideje volt, mit ne mondjak”

  11
 • “mindenkepp koszonettel tartozom neked, es minden lanynak, akivel egyutt tornaztam, az avivanak, ez volt az egyik dolog, ami segitett abban, hogy megorizzem az ep elmemet az elmult evekben es ne adjam fel. Hogy bizzak abban, hogy ha nem is tudom, mikor es hogyan, de ez a bebi meg fog erkezni az eletembe.+

  11