AVIVA torna- szoptatás-szoptatás melletti fogantatás

11

Az AVIVA tornáról

Ez a hormonháztartást rendező torna kihat a női test egészére. Mind testileg, mind lelkileg.

Maga a működési mechanizmusa, mondhatni nagyon egyszerűen összetett 🙂 Az alhasi szakaszba megnöveljük a vérmennyiséget, ezzel átmozgatva, tisztítva, felpezsdítve az egész test vérellátását. Ezzel egy időben serkentjük a mirigyeink munkáját, melyeknek köszönhetően elkezdődik a hormonok termelődése.

Hogyan hat ez a szoptatásra?

Mivel a torna a saját testedet kezdi el gyógyítani, regenerálni, így törvényszerűségről nem beszélhetünk, hiszen mindenki más és nem kemikáliákkal avatkozunk be. DE kijelenthető, hogy azt teszi a torna a testeddel amire NEKED a legnagyobb szükséged van.

Tejet serkent, ha abban a helyzetben vagy, segíti a tüsző repedést, ciklus beindítását, ha a testednek arra van szüksége és gyógyítja az elmét.

Sok vendégem beszámolt róla, hogy családtervezés céljából a szoptatás abbahagyásán gondolkodtak. Elkezdték gyakorolni az Aviva tornát, és a szoptatás mellett megfogant a kistesó.

Egy beszámoló:

“Képzeld végre megint áldott állapotban vagyok! Köszönöm, hogy lebeszéltél a szoptatás abbahagyásáról, remélem hamarosan tandem szoptathatok is! Hálás köszönet még egyszer. “

Related Posts

Leave a Reply

3 × 2 =