Az Aviva torna jótékony hatásai nőknél és férfiaknál

11

Sokat hallhattunk már az Aviva módszer jótékony hatásairól nőknél és férfiaknál egyaránt. Mindenki más és más problémára alkalmazza az Aviva tornát, de akkor szedjük össze mi mindenre is van jótékony hatással ez a módszer.

Aviva torna- A nőkre gyakorolt hatása

Nagyon sok nőnek problémája van a hormonháztartásával. Az Aviva módszer nagyban hozzájárul ahhoz, hogy a hormonháztartás egyensúlyának vissza rendezéséhez és szinten tartásához. Pajzsmirigy alul- és túlműködés kezelésére, valamint a TSH beállítására.

Menstruációs fájdalmak megszüntetése és enyhítése. Segít a havi rendszerességű menstruáció visszaállításában, ami 3-5 napos. Petefészekciszta, policisztás ovárium szindróma (PCOS), mióma, polip vagy klimax tüneteinek enyhítésére, megszüntetésére. A peteérés elősegítésére, ovuláció serkentésére is kiváló ez a módszer. A petevezeték elzáródásának és szűkületének oldására és ezzel elősegíti az átjárhatóságot.

Vetélést követően segít a fogamzó képesség visszaszerzésére. A hormonális eredetű súlyfelesleg esetén segít elérni a megfelelő testsúlyt és azt megtartani.

Szoptatás ideje alatt segít az Aviva módszer az indokolatlan tejelválasztás megszüntetésében, illetve szoptatás idején a megfelelő tej termelésben. Terhesség alatt és után gyakori probléma az inkontinencia. Az Aviva tornán belül van egy erre alkalmas gyakorlatsor, ami segít a vizelet visszatartási problémák enyhítésére, illetve megszüntetésére.

Az Aviva torna segít a menopauzával járó hormonális változásokon való átsegítésre, hőhullámok, illetve egyéb kellemetlen tünetek megszüntetésében. A saját belső hormonháztartás serkentésével a hormonszint normalizálására, hangulat javítására és energikusabbá válás. Inszemináciió és lombikprogram előtt az Aviva torna rendkívül hasznos, hiszen támogatja a beavatkozás sikerességét és a hormonkezelés mellékhatásainak csökkentését. Nőgyógyászati műtétek elött, pedig azért fontos az Aviva módszer, mert a test könnyeben tud regenerálódni műtét után.

 

Aviva torna- A férfiakra gyakorolt hatása

Prosztatagondok és prosztatát megnagyobbodás megelőzésére, vagy a már kialakult tünetek csökkentésére. A vizeletvisszatartás nem csak a nőknél, hanem a férfiaknál is sok esetben problémát okoz. Az Aviva torna segít a probléma kialakulásának megelőzésére, megszüntetésére. Az ülő életmód ellensúlyozására, vérkeringés fokozásra. Emésztési problémák, székrekedés kiegészítő terápiájaként, az életminőség javítására.

Related Posts

Leave a Reply

húsz + 8 =