Aviva torna-miért érdemes kipróbálni?

Az Aviva torna egy olyan módszer, amely során az ember kapcsolatot teremthet saját testének természetes funkcióival, ezáltal elérve kiegyensúlyozott működését.Speciálian kifejlesztett gyakorlatai támogatják a női genitális és egyéb szervek működését, illetve beindítják a szervezet úgynevezett öngyógyító folyamatait.

E mozgásforma, tehát kifejezetten egészségügyi és nőgyógyászati problémák megelőzésére, illetve kezelésére lett kifejlesztve , főleg nőknek egy magyar fizikoterapeuta, Aviva Gabriella Steiner által.

Az aviva torna vagy más néven hormontorna, rendkívül hatásos gyógyír különböző urológiai és nőgyógyászati problémák megszüntetésére, hormonális eredetű problémák kezelésére(pl: pajzsmirigy, mellékvese működési zavarai).

Ez a mozgásfajta nőknek és férfiaknak egyaránt megoldást kínál arra, hogy saját szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák. Az aviva módszer használata magába foglalja a megfelelő táplálkozás tanítását is. A tornagyakorlatok átadása mellett hasznos és személyre szóló életmód tanácsok együttes módszerével lehet azt elérni, hogy a gyógyulás illetve a cél elérése minél hatékonyabb és gyorsabb legyen.

Aviva gyakorlatok célja:

A tornagyakorlatok célja a vérkeringés serkentése, miközben olyan belső elválasztású mirigyeket aktívál, mint például a pajzsmirigy.E mozgásformák célja legtöbb esetben a genitális szervek vérbőségének növelése. Az edzés a comb, alhas- és hátizmok megtornáztatásával segíti elő a megfelelő hormonális működést.

Milyen hatásai vannak e tornának szervezetre és az egészségre nőknél?:

-a pcos (menstruációs és egyéb nőgyógyászati zavarok) kezelésében bizonyítottan hatásos

-lerövidül a menstruáció időtartama

-segít a rendszertelen ciklus helyes beállításában

-erősíti a kismedence és az alhas izomzatát, amely később előnyös lehet szülésnél

-a gyakorlatok végzése közben aktiválódnak a különböző belső elválasztású mirigyek, mely segíthet megoldani számos hormonális problémát

-a vérkeringés serkentésével felgyorsul az anyagcsere

-segít a túlsúllyal küzdőknek a hormonháztartás normalizálásával

-megszűnik az indokolatlan tejelválasztás

-növeli a fogamzóképességet

Tanfolyamok:

Amennyiben úgy dönt, hogy kipróbálná az aviva módszert, lehetőséget kínálunk online és élő tanfolyamokra egyaránt.

Jelentkezés a weboldalon előzetes egyeztetés alapján.

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square