Az aviva torna online segít nőknek és férfiaknak egyaránt

Mi az a gátizomtorna?

Az AVIVA módszer nem csak az elgyengült gátizmot hozza helyre, de a hormonrendszerre gyakorolt hatása Miatt a kötőszövet rugalmasságát is. Nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlott. Az izom tornáztatásával annak rugalmassága megnő és megerősödve újra megtartja kismedencei szerveinket, a hólyagot, méhet, hogy a legfontosabbakat előre vegyük. A gyakorlatsor rendszeres végzésével az altesti gyulladások csökkennek, prosztata, hüvely, petefészek, hólyag, stb.

Az aviva torna online segít nőknek és férfiaknak egyaránt

Miért jó? Mert a mindennapi rutin mozdulatokkal is tudod erősíteni izmaidat, javul a tartásod, a légzési technikád.

Mitől gyengül el a gát?

A gátizom elgyengülésének gyakori jelei, a szél -és vizelettartási nehézségek, az akaratlan vizeletvesztés tünete.

Ennek lehet oka hormonális változás, vagy a szülés, a hosszú vajúdási idő, a nagy magzat, nehéz súlyok rendszeres cipelése, székrekedés, vagy egyszerűen csak az alkatunk, szöveteink gyengesége.

Az AVIVA torna hatása:

Az alhas, a belső hasi és gátizmok, a farizmok megmozgatásával éri el pozitív hatását. A mozgás fokozza az adott terület artériás és vénás vérkeringését, így több vitamin, hormon és más életfontosságú anyag jut a „célszervezetbe”. Ez a belső nemi szervek egészséges működését eredményezi, de visszahat a központi hormonális szabályozó, a hipofízis működésére is.

Az Aviva-torna egy speciális, hormonstimuláló gyógytorna, ami serkenti, illetve támogatja a szervezet természetes hormontermelését, az ezért felelős szervek egészséges működését. Hozzájárul több nőgyógyászati betegség gyógyulási folyamatához, segít a meddőségben szenvedőknek, serkenti ugyanis a peteérést, erősíti és előkészíti a női belső nemi szerveket a fogantatásra.

Az aviva torna online tanfolyam segítségével lehetőségünk nyílik egy egészségesebb életre. A fájdalmak, a problémák enyhülnek általa, és a rendszeres gyakorlatok elvégzése után megtapasztalhatjuk magunkon is a változást.

Kitartó munka után jön az eredmény Mivel ez a gyógytorna elsősorban hormonálisan kezd hatni, idő szükséges az eredményességéhez. Az első egy-két hónapban elsősorban a menstruációban jelentkeznek kedvező változások, majd további néhány hónap után kezdenek jönni az eredmények, de ez személyenként változik, hisz minden szervezet más, és attól is függ, hogy ki milyen problémával küzd.

Az AVIVA torna videó formájában jelenik meg nekünk az online felületen, így lehetőségünk nyílik az oktatóval együtt mozogni akár otthonról is.

Sokan meddőség miatt tornáznak Leggyakrabban meddőség miatt kezdik el az Aviva-módszert a nők, de szintén gyakori, hogy a már fiatal korban fennálló nőgyógyászati betegségek miatt jelentkeznek. Többnyire hormonális gondok, ciszták, petevezeték-problémák, miómák gyakoriak.

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square