Az aviva torna online rengeteg nőnek segít a karantén idején

May 25, 2020

MI AZ AVIVA MÓDSZER?

 

Az Aviva torna egy olyan módszer, aminek segítségével kialakíthatod ezt a fontos kötődést a testeddel. Speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a női szervek működését és beindítják a szervezet öngyógyító folyamatait.

 

 

 

Ez egy olyan mozgásforma, amit kifejezetten egészségügyi problémák megelőzésére és megoldására fejlesztett ki egy magyar származású fizikoterapeuta. A torna speciális beszorító és ellazító gyakorlatai támogatják a méh és a petefészek  működését, egyensúlyba hozzák a hormonszintet. Egyedülálló hatást gyakorolnak a belső elválasztású mirigyek működésére, ezért gyakran hormontornának is nevezik.

Az Aviva torna hatásos gyógyír nőgyógyászati és urológiai betegségek megszüntetésére, meddőség kezelésére és olyan hormonális eredetű problémák megoldására, mint pl. a pajzsmirigy, mellékvese és hipofízis működési zavarai, kellemetlen változókori tünetek vagy súlytöbblet.

 

Ez a mozgásfajta természetes megoldást kínál nőknek és férfiaknak egyaránt arra, hogy szervezetük öngyógyító folyamatait beindítsák és egészségi állapotuk javítását saját kézbe vegyék. Maga a torna csak egy része az Aviva módszer komplex eszköztárának, ami tartalmazza a helyes légzés, testhasználat és táplálkozás tanítását is.

 

A legjobb dolog az egészben, hogy az aviva torna online tanfolyam, otthonról kényelmesen elvégezhető. A gyakorlatok rengeteget segítenek az egészségügyi problémákon, és eredményes változást kínálnak testileg, lelkileg. A gyakorlatok rendszeresen elvégezhetjük akár egy baba mellett is, hiszen otthon vagyunk vele, nem kell aggódnunk érte.

 

A tornagyakorlatok célja, hogy az úgynevezett „Dolgozó Zónában”, ami combközéptől köldökig tart, felserkentse a vérkeringést, miközben aktivál olyan belső elválasztású mirigyeket, mint pl. a pajzsmirigy, csecsemőmirigy vagy az agyalapi mirigy. Ezt dinamikus medencebillentésekkel, csípőforgatásokkal, a kézfejek beszorításával és elernyesztésével illetve az akupresszúrás pontok aktív masszírozásával éri el. Az Aviva torna abban különbözik a PC izmok erősítésétől, hogy míg az előbbi a gátizmok mozgatására koncentrál, az Aviva gyakorlatok a teljes testet átmozgatják, serkentik a vérkeringést és erősítik az izomzatot is nyaktól a lábujjakig.

 

Az aviva torna nem csak a nőknek hanem a férfiaknak is segít. 

 

Az idő múlása, a helytelen életmód a férfiak testére is rombolóan hat. A szövetek elgyengülnek, leépülnek és a belső elválasztású mirigyek csökkent működése is súlyos betegségeket, elváltozásokat okozhat.Az Aviva Módszer Egyszerű 18 gyakorlata segít a prosztata- és potenciaproblémákon, valamint a renyhe bélműködést is megszünteti, amely szintén sok betegség kiinduló forrása. A felgyorsult vérkeringés hatására a toxinok csökkennek, így mindenképpen regeneráló, fiatalító hatást vált ki.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 23, 2015

September 15, 2015

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square