Avia torna a meddőség ellen

Becslések alapján öt párból egy érintett a meddőség problémájával. A női meddőség lehetséges okai közé tartozik a peteérési rendellenesség, a policisztás ovárium szindróma (PCOS), a hormonháztartás felborulása. Kevesen tudják, hogy mindez befolyásolható mozgással is az orvosi terápia kiegészítéseként. Nem mindegy milyen mozgásformát választunk, hogy a meddőség kisebb eséllyel lépjen fel nálunk.

Meddőség kezelésében jótékony hatással rendelkezhet:

Aviva módszert alkalmazó gyógytorna: Ezen módszer segítségével megszüntethetjük a meddőség okát, enyhíteni a változó kor tüneteit, és segítségünkre lehet a menstruációs ciklus rendezésében, a görcsök csökkentésében is.

Avivia módszerrel történő gyógytorna előnyei

Az Avia torna egy gyakorlatsorozat. Tizennyolc alapgyakorlatot különböztetünk meg a tornán belül. Ez egyéntől és problémától változó, hogy melyik gyakorlatra van szükségünk. Amiket figyelembe kell venni, hogy a tizennyolc alapgyakorlat közül mi számunkra a megfelelő és aszerint összeállítani a megfelelő gyakorlatsort:

-nőknek vagy férfiaknak,

-állapot,

-cél,

-tünetek,

-társbetegség/ek.

Az Aviva torna a medence körüli izmok, illetve a medencefenék izmainak megdolgoztatásával éri el a kívánt hatást. Az Aviva torna alkalmazható még hormonális eredetű súlytöbblet esetén, vetélés után a fogamzóképesség visszaszerzésére és a szoptatási problémák leküzdésére is.

Az Aviva torna a hazánkban az utóbbi években elég elterjedt lett, mivel jótékony hatása szinte kivétel nélkül mindenki érezte. A spontán vetélés kockázatát is csökkenti, pedig itthon a spontán vetélés száma elég magas. Most már nem feltétlen a nőgyógyászati betegségek miatt történik minden, hanem a nem megfelelő mozgásforma vagy ami még ennél is rosszabb a semmi mozgás. Hiszen hány olyan esetet hallottunk, hogy nem tudták megállapítani a vetélés pontos okát az orvosok. Kutatások bizonyították, hogy a nem megfelelő, elegendő mozgás és a helytelen táplálkozás most már döntően befolyásolja a vetélések számát.

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square