Avia torna a meddőség ellen

February 29, 2020

Becslések alapján öt párból egy érintett a meddőség problémájával. A női meddőség lehetséges okai közé tartozik a peteérési rendellenesség, a policisztás ovárium szindróma (PCOS), a hormonháztartás felborulása. Kevesen tudják, hogy mindez befolyásolható mozgással is az orvosi terápia kiegészítéseként. Nem mindegy milyen mozgásformát választunk, hogy a meddőség kisebb eséllyel lépjen fel nálunk.

 

 

Meddőség kezelésében jótékony hatással rendelkezhet:

 

Aviva módszert alkalmazó gyógytorna: Ezen módszer segítségével megszüntethetjük a meddőség okát, enyhíteni a változó kor tüneteit, és segítségünkre lehet a menstruációs ciklus rendezésében, a görcsök csökkentésében is.

 

Avivia módszerrel történő gyógytorna előnyei

 

Az Avia torna egy gyakorlatsorozat. Tizennyolc alapgyakorlatot különböztetünk meg a tornán belül. Ez egyéntől és problémától változó, hogy melyik gyakorlatra van szükségünk. Amiket figyelembe kell venni, hogy a tizennyolc alapgyakorlat közül mi számunkra a megfelelő és aszerint összeállítani a megfelelő gyakorlatsort:

 

 

 

-nőknek vagy férfiaknak,

-állapot,

-cél,

-tünetek,

-társbetegség/ek.

 

Az Aviva torna a medence körüli izmok, illetve a medencefenék izmainak megdolgoztatásával éri el a kívánt hatást. Az Aviva torna alkalmazható még hormonális eredetű súlytöbblet esetén, vetélés után a fogamzóképesség visszaszerzésére és a szoptatási problémák leküzdésére is.

 

Az Aviva torna a hazánkban az utóbbi években elég elterjedt lett, mivel jótékony hatása szinte kivétel nélkül mindenki érezte. A spontán vetélés kockázatát is csökkenti, pedig itthon a spontán vetélés száma elég magas. Most már nem feltétlen a nőgyógyászati betegségek miatt történik minden, hanem a nem megfelelő mozgásforma vagy ami még ennél is rosszabb a semmi mozgás. Hiszen hány olyan esetet hallottunk, hogy nem tudták megállapítani a vetélés pontos okát az orvosok. Kutatások bizonyították, hogy a nem megfelelő, elegendő mozgás és a helytelen táplálkozás most már döntően befolyásolja a vetélések számát.

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 23, 2015

September 15, 2015

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

​© Németh Krisztina AVIVA oktató +3620 3862679

  • Twitter Clean
  • w-facebook