AVIVA torna- szoptatás-szoptatás melletti fogantatás

September 3, 2018

 

 

Az AVIVA tornáról

 

Ez a hormonháztartást rendező torna kihat a női test egészére. Mind testileg, mind lelkileg.

Maga a működési mechanizmusa, mondhatni nagyon egyszerűen összetett :) Az alhasi szakaszba megnöveljük a vérmennyiséget, ezzel átmozgatva, tisztítva, felpezsdítve az egész test vérellátását. Ezzel egy időben serkentjük a mirigyeink munkáját, melyeknek köszönhetően elkezdődik a hormonok termelődése.

 

 

Hogyan hat ez a szoptatásra?

 

Mivel a torna a saját testedet kezdi el gyógyítani, regenerálni, így törvényszerűségről nem beszélhetünk, hiszen mindenki más és nem kemikáliákkal avatkozunk be. DE kijelenthető, hogy azt teszi a torna a testeddel amire NEKED a legnagyobb szükséged van. 

Tejet serkent, ha abban a helyzetben vagy, segíti a tüsző repedést, ciklus beindítását, ha a testednek arra van szüksége és gyógyítja az elmét.

Sok vendégem beszámolt róla, hogy családtervezés céljából a szoptatás abbahagyásán gondolkodtak. Elkezdték gyakorolni az Aviva tornát, és a szoptatás mellett megfogant a kistesó.

 

Egy beszámoló:

 

"Képzeld végre megint áldott állapotban vagyok! Köszönöm, hogy lebeszéltél a szoptatás abbahagyásáról, remélem hamarosan tandem szoptathatok is! Hálás köszönet még egyszer. "

 

 

 

Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

September 23, 2015

September 15, 2015

Please reload

Archive
Search By Tags
Please reload

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square