Pajzsmirigy problémák


A 30-40 év közötti nőknél sajnos divatossá vált a pajzsmirigy problémák megtárgyalása. Ennek oka, hogy szinte minden 2.-3. nő pajzsmirigy problémában szenved, az említett kor után.

Női testünk biológiai órája nem ennek a rohanó világnak van beprogramozva. Nem tudja, hogy a hölgyek karrierre vágynak és később szeretnének szülni. Épp ezért, a legideálisabb kor a babavárásra 20-30 év között van. Ahhoz, hogy megőrizzük testünk fiatalságát 30 felett is, tennünk kell. Hormontornával megfelelően tudjuk fokozni mirigyeink hormontermelését, ezáltal biztosítani tudjuk a megfelelő hormon szükségleteket a baba számára.

Mirigyeink edzésével fokozatosan növeljük a hormontermelődést. Ennek következménye, hogy pajzsmirigyünk is elkezd a megfelelő tempóban dolgozni. Így beáll a hormon egyensúly testünkben a jelenkori biológiai óránk szerint.

Pajzsmirigy probléma pedig szépen lassan elmúlik, vagy nagy mértékben csökken. Sok vendégem a pajzsmirigy problémák miatt jön tornázni, büszkén kijelenthetem, hogy átlagosan 3 hónap rendszeres tornával elérhető, hogy a hormonkészítmények mennyisége csökkenjen. Természetesen folyamatosan javasolt konzultálni az orvossal.

Pajzsmirigy normál működésének köszönhetően pedig anyagcserénk felgyorsul, melynek következménye, hogy izmosabbak leszünk és idővel vissza fogyunk testünk normál súlyára. Végeredmény pedig boldogabb, harmónikusabb test és lélek.

Featured Posts
Bejegyzések hamarosan
Kövess minket!
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square